Wat wil jij doen met 610k Euro?

Ontwikkel-Je-Buurt ! 610.000 euro. Wat wil jij dat ermee verbeterd wordt?
Het geld is bedoeld voor fysieke verbeteringen door als Kbuurt ‘ontwikkelbuurt’ te worden. Daar hebben we ons als buurtplatform Hart voor de Kbuurt hard voor ingezet. Nu mogen we samen gaan bepalen waar dat extra geld voor gebruikt gaat worden. Alle ideeen zijn welkom. Wat mis jij

Dat doen we door actief te gaan naar daar waar de mensen zijn en vooral ook in de komende tijd contact te leggen met de actieve bewoners per flat, wijkje, bewonerscommissie. Zo waren we af bij de Braderie op Koornhorst en bezochten we de clienterraad van het HRHolst huis.
Op https://1104enzo.nl/2018/09/08/waarheen-wanneer/ staat waar we wanneer te vinden zijn

Dinsdagavond 16 oktober hebben we grote terugkoppeling